-->

12. oktober 2011

SAS lanserer 21 nye ruter

SAS lanserer 21 nye ruter
SAS åpner ytterligere 21 nye ruter i 2012. 11 av de nye rutene går fra Norge, mens resten fordeles jevnt mellom Stockholm og København. I tillegg styrker SAS tilbudet på rutene mellom Oslo og Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø.


SAS åpner sommerflygninger fra Oslo til ferieparadisene Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia. Fra Stavanger åpnes sommerruter til Barcelona, Nice, Split og Palma. Bergensere kan glede seg over ruter til Malaga, Barcelona, Palma og Split sommeren 2012. Dermed fortsetter Skandinavias største flyselskap å tilby skandinaver nye etterspurte og ettertraktede reisemål på den tiden av året da folk flest har ferie.

Oslo - Faro, starter 26. juni og går til den svært så populære Algarve kysten i Portugal. Denne direkteruten vil konkurrere med Norwegian og Ryanair (fra Rygge).
Avgangene går fra Gardermoen tirsdag og fredag kl.14:00 og lander i Faro kl. 17:10. Returen går 18:00 og ankommer Oslo 23:05. Siste flight går 10. august. Alle tider er lokale.

Les vår guide til Faro

Oslo - Antalya, denne ruten til det svært populære ferieområdet langs sørkysten av Tyrkia starter 1. juli og vil gå hver søndag fram til og med 12. august. Her vil SAS gå inn i konkurranse med Norwegian.
Flyene letter fra Gardermoen klokken 14:00 og er framme i Tyrkia klokken 19:15. Hjemreisen går kl. 20:05 med ankomst gardermoen 23:15. Siste avgang er 10. august, og alle tider er lokale.

Les vår guide til Antalya

Med denne lanseringen har SAS varslet fem nye ruter fra Oslo på kort tid, fra før av har selskapet lansert ruter til Geneve, Gdansk og Palanga.


annonse


- Mange av de som flyr med oss på forretningsreiser til hverdags, vil gjerne ha samme verdi for pengene i form av stabil punktlighet, god personlig service, og attraktive priser, når de skal på ferie. Jeg er veldig glad for at vi kan tilby dem det, når vi nå utvider vårt allerede omfattende trafikkprogram med enda 21 spennende destinasjoner,” sier Rickard Gustafson, konsernsjef og CEO i SAS.

SAS snart klar med mobilbruk ombord

- SAS vil selvfølgelig være med på å tilby feriehungrige nordboere et best mulig rutetilbud. Samtidig innebærer de nye rutene at vi klarer å utnytte flyene våre enda bedre. Alt i alt er denne ruteutvidelsen et offensivt initiativ som kan skape lønnsom vekst til fordel for både kunder og SAS, sier Gustafson videre.

Samtidig med ruteåpningene til feriedestinasjoner i Sør-Europa, styrker også SAS tilbudet på de viktigste rutene i Norge. Antallet avganger mellom Oslo og Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø øker med en rundtur på hverdager.

Oppdatert 20.10.11  kl. 19:33

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart