-->

19. mai 2012

Passasjerrekord for Flytoget

Foto: Trond Isaksen/ OSL AS
Aldri har så mange reist med Flytoget – hverken per uke eller dag. I uke 19 reiste hele 146.900 passasjerer med toget. Samme uke ble det også satt dagsrekord med hele 26.600 passasjerer.


Flytoget har hatt en vedvarende vekst i trafikken de senere år, og årsakene til dette er mange. Antall reisende øker i takt med aktiviteten på Oslo Lufthavn Gardermoen, samtidig som utvidelsen til Drammen har hatt stor betydning. I fjor var veksten fra Buskerudregionen på 20 prosent, og så langt i år er den på 14 prosent.

annonse


– Vi er svært fornøyd med å slå passasjerrekorden, som har stått et helt år, og vi skal stå på videre for å opprettholde den gode trenden. Ekstra morsomt er det at dette skjedde samme uke som vi gikk til topps på BIs kundebarometer, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

Flytoget vant i år Handelshøyskolen BIs Kundetilfredshetspris for tredje gang, og oppnådde samtidig den høyeste scoren som noensinne målt på kundebarometeret.

Punktlighet på topp
Hyppighet på avganger og punktlighet verdsettes høyt av flytogkundene. Så langt i 2012 er punktligheten meget høy.

– Så langt har vi en rekordhøy punktlighet på over 96 prosent. Vi ser nå klar effekt av de store oppgraderingene som er gjennomført på jernbanen den senere tid. Spesielt har ferdigstillelsen av Bærumstunellen og arbeidet på Oslo S gitt positive utslag for punktligheten. Våre dyktige medarbeider skal også ha sin del av æren for de gode tallene, sier Bernander Silseth.

Hun sier videre at Flytoget ønsker å tilby kundene hyppigere avganger fra Lysaker, Skøyen og Nationaltheatret. Selskapet har søkt om tillatelse til å kjøre seks tog i timen fra Lysaker, noe som vil gi kundene et mye bedre tilbud.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart