-->

18. mars 2013

Rygge billigst i Norden - stor sammenligning av europeiske flyplasser


Best i test
Rygge havner på førsteplassen blant nordiske lufthavner i en stor prisundersøkelse av over 30 europeiske flyplasser gjennomført av WhichAirline.

Finn ut hvordan andre norske flyplasser kom ut i testen.
annonsePris på flybillett
Listen toppes av Katowice Lufthavn tett etterfulgt av lavprisflyplassen Paris Beauvais og Oslo Rygge. Til grunn for undersøkelsen ligger gjennomsnittlig pris for flyreise omregnet i kilometer. Det som er interessant er at skillet mellom dyrere Vest-Europa og det billigere Øst-Europa ikke gjelder her. Snarere er det tilstedeværelsen av slike flyselskaper som Ryanair som har mye å si, det melder whichairline.com.


KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJON


Rutetilbudet på Rygge? Det finner du her!


Parkering og transport
At transportkostnader kan være en ikke ubetydelig del av reisebudsjettet vet alle som besøker Norge. Det kommer fram med all tydelighet på diagram nummer 2. Det er derimot litt av en lettelse for nordmenn å ta en tur til en del øst-europeiske reisemål slik som Bratislava, Krakow eller Praha. Det man betaler for offentlig transport i disse byer er for lommerusk å regne.


KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJON


Sist med ikke minst kommer en sammenlikning av parkeringsavgifter på Europas populære lufthavner. Mens Oslo kan langt fra sammenlignes med Milano Bergamo eller Katowice, fortoner det seg nesten som billig å parkere på Oslo Gardermoen sammenliknet med London Heathrow!

KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJONwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart