-->

16. mars 2013

Sjekk inn på Finnair med Facebook


Foto: Finnair
Med Finnairs nye innsjekkingstjeneste via sosiale medier kan du finne ut hvem sidemannen på flyet er, eller hvor kollegaene dine sitter.

Finnair lanserer en ny innsjekkingstjeneste via sosiale medier, som gir passasjerene mulighet til å knytte sin Facebook-profil til setekartet.

Slik kan du se andre som har sjekket inn via sosiale medier på samme fly og få oversikt over hvor de sitter.

Etter å ha fullført innsjekkingen, kan passasjeren via Facebook fortelle hvor man er på vei og når man forventer å være fremme på den aktuelle destinasjonen.

Her finner du oversikten over alle rutene fra Gardermoen

– Mange liker å oppdatere Facebook når de er på reise. Derfor kan de som ønsker finne ut hvem de reiser sammen med, sier Kenneth Gillberg, Skandinaviasjef for Finnair.

Valgfri tjeneste Tjenesten viser bare den reisendes offentlige Facebook-profil, og er bare er synlig for passasjerene på det samme flyet. Dette er en valgfri tjeneste, og passasjerene kan velge å reise inkognito akkurat som før. Det er dessuten mulig å deaktivere den sosiale innsjekkingen til enhver tid, og dermed hindre andre passasjerer fra å se det sosiale nettverkets profil over setekartet.

I første omgang omfatter tjenesten kun Facebook, men etter hvert vil flere sosiale nettverk bli lagt til. Finnair har utviklet tjenesten i samarbeid med Amadeus IT Group.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart