-->

30. mai 2013

Norwegians første langdistanserute på vei til New York


Adm.dir Bjørn Kjos med crew før første flight til New York
Norwegians aller første langdistanseflygning tok av fra Oslo lufthavn Gardermoen torsdag ettermiddag med kurs for New York. – At vi nå er i gang med våre interkontinentale ruter er en viktig milepæl i Norwegians historie. Ikke minst er vi opptatt av å leve opp til vår målsetting om at enda flere reisende skal ha råd til å fly, sier adm.dir. Bjørn Kjos.
Norwegians første langdistanseflygning ble markert med amerikansk mat, kabinpersonale i splitter nye Moods of Norway-uniformer og konkurranser for New York-passasjerer på Oslo lufthavn torsdag ettermiddag.
annonse


Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos markerte den historiske hendelsen med snorklipping:

- Vi er svært glade for den gode mottakelsen våre langdistanseruter har fått, og at vi nå endelig – etter flere års planlegging – kan ønske våre første passasjerer til New York velkommen om bord. Markedet for interkontinentale flygninger har lenge vært preget av kunstig høye priser og lav fleksibilitet. Mottakelsen av våre nye langruter viser at mange ønsker å fly billig og komfortabelt til New York, Bangkok og Fort Lauderdale, sier administrerende direktør Bjørn Kjos. Han benyttet samtidig anledningen til å fortelle at Norwegian utvider antall ukentlige flygninger mellom Oslo og New York fra tre til fire, slik at det fra 29. november tilbys en flygning hver dag mellom New York og Skandinavia.

Norwegians nye Dreamliner-uniformer er klare

- Det er viktig for utviklingen av Oslo lufthavn at stadig flere nye ruter etableres herfra. Ikke noe er mer gledelig enn flere attraktive interkontinentale ruter som underbygger vårt ønske om å etablere oss som et sterkt skandinavisk knutepunkt. Med stadig flere ruter til Nord-Amerika og Asia får de reisende et bedre tilbud og kan nå flere spennende destinasjoner direkte fra Oslo, sier administrerende direktør Nic. Nilsen ved Oslo lufthavn.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart