-->

15. oktober 2013

British Airways utvider sitt billettutvalg på alle kortdistanseruter


British Airways utvider sitt billettutvalg på alle kortdistanseruter
British Airways lanserer i disse dager utvidet billettutvalg på hele sitt kortdistansenettverk – som inkluderer mer enn 90 destinasjoner. Nå har du muligheten til å velge kun håndbagasje eller den nye semi-fleksible billetten.

Setene er allerede i salg og kan benyttes umiddelbart på alle europeiske ruter til og fra Heathrow, Gatwick og London City.

Den nye «semi-flex»-billetten gir deg alle fordelene til en standard reise; som generøse bagasjekvoter, mat og drikke inkludert i tillegg til:
annonse  • gratis avreiseendringer på avreisedagen fra samme flyplass til samme destinasjon
  • muligheten for å velge sete gratis to dager før avreise
  • ingen endringsgebyr før avreisedagen

Den nye semi-fleksible billetten gir kundene et nytt valg mellom en standardbillett og en full-fleks billett.

- Hvis du for eksempel blir ferdig med kundemøtet ditt før tiden, eller du blir forsinket i et møte, kan du enkelt booke om til en annen flyavgang, forutsatt at det er ledige seter på avgangen. Dette kan du gjøre uten å måtte betale endringsgebyr eller eventuell prisdifferanse, forteller Peter Rasmussen, kommersiell direktør for British Airways i Nord-Europa.

Om man ønsker å gjøre endringer dagen før, medfører ikke dette et endringsgebyr, kun eventuelle prisdifferanser.

Bland og velg
Kundene får også muligheten til å blande ulike billettyper og kan velge mellom standard, semi-flex og fully-flex billettklasser.

– For eksempel kan det være praktisk med en standard billett på vei til et møte i London, men semi-flex tilbake i tilfelle møtet slutter til et annet tidspunkt enn planlagt, sier Rasmussen.

Kunder som velger å reise med kun håndbagasje kan benytte seg av selskapets bagasjekvoter for håndbagasje som inkluderer en koffert eller bag av relativt god størrelse (56cm x 45 cm x 25cm) og en veske eller pc-bag i tillegg.

– Kun håndbagasje og semi-flex billettene har vært populære bland kundene våre fordi det gir dem fleksibilitet eller merverdi i form av proavslag for de som ikke har noen bagasje å sjekke inn. Derfor velger vi nå å inkorporere disse billettypene i hele kortdistansenettverket vårt slik at alle våre kunder som flyr innen Europe kan nyte godt av flere valg og mer fleksibilitet, forteller Robin Glover-Faure, direktør for kortdistanser i British Airways.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart