-->

25. september 2015

Tester elektroniske bagasjelapper


Slik ser bagasjelappen ut i framtiden (Rimowa/ Lufthansa)
Koffertprodusenten Rimowa og flyselskapet Lufthansa tester nå ut et nytt konsept der du kan sjekke inn bagasjen med smarttelefonen og motta en elektronisk bagasjelapp i et lite display på kofferten.
Lufthansa, som er lanseringspartner hos Rimowa, forteller at deres passasjerer fra 2016, trolig kan sjekke inn hjemmefra eller på vei til flyplassen med selskapets mobil-app, og få en elektronisk bagasjelapp levert rett på kofferten.
annonse


Når innsjekkingen er gjennomført, får kunden opp en elektronisk bagasjelapp på smarttelefonen. Ved hjelp av bluetooth sendes bagasjelappen til en datamodul som er integrert i Rimowakofferten og bagasjelappen blir synlig i et lite vindu (display) på kofferten.

Låsen på kofferten din er ikke lenger noe verdt

Ved ankomst flyplassen kan flypassasjeren ta med seg kofferten til en av de selvbetjente bagasjedroppunktene til Lufthansa, og sende kofferten av gårde, deretter er det bare å begi seg til sikkerhetskontrollen.

Den elektroniske bagasjelappen ser ut som en hvilken som helst annen bagasjelapp, og inneholder de samme opplysningene. Disse bagasjelappene vil spare oss for enorme mengder papir, og all viktig informasjon er beskyttet mot fuktighet, varme, kulde og støt, og den kan ikke rives av.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart