-->

9. november 2015

SAS starter rute til Tallinn (OPPD)


SAS tar opp konkurransen på ruta mellom Oslo og Tallinn
Fra og med neste uke begynner SAS å fly til Estlands hovedstad Tallinn fra Oslo, Stockholm og København.

Etter at Estonian Air formidlet at de avvikler sin virksomhet har SAS besluttet å begynne å fly mellom de tre skandinaviske hovedstedene og Tallinn.
Dermed sikrer SAS at kundene har flere daglige avganger å velge mellom og at Skandinavia fortsatt har en god tilgjengelighet til Estland.
annonse


Fra Estland kommer man enkelt til å kunne reise til Skandinavia og videre ut i verden.

- Tallinn er en destinasjon med mange frekvente reisende, og samtidig er byen et populært feriemål. Derfor velger vi å handle raskt, Tallinn er en stor og viktig destinasjon i vårt nærområde. I tillegg ligger Skandinavia godt geografisk plassert i forhold til transfertrafikk til og fra Estland, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Estonian Air er konkurs

SAS planlegger å fly Oslo - Tallinn en  gang daglig, i hver retning. Selskapet åpner også ruter fra hhv Stockholm og København til den estiske hovedstaden. De fleste av de nye avgangene begynner kommende uke. Da blir også rutetabellene kjent. I mellomtiden kan du søke etter flybilletter til Tallinn for under 300,- kroner én vei

Oppdatering
Siste oppdatering fra SAS viser at Tallinn blir en ren weekendrute for Oslo sin del, i alle fall gjennom vinterprogrammet, som varer ut mars. SAS vil sende avgårde et fly fredag morgen fra Oslo, mens returen går fra Tallinn søndag ettermiddag.
Det er i skrivende stund ukjent om tilbudet utvides senere i 2016.

Oppdatert 13.11.15 kl. 21:46www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart