-->

26. mars 2019

Bekrefter Madridrute


Bekrefter at Iberia skal fly hele året fra Oslo (Iberia)
I desember i fjor kunne vi fortelle at det spanske flyselskapet Iberia skal ta opp konkurransen om passasjerene mellom Oslo og Madrid.

Det gjør de ved å la sommerruta, som flys av datterselskapet Iberia Express, bli helårsrute med gode forbindelser videre. 


I dag kan Oslo lufthavn bekrefte at Iberia satser på Oslo,
annonsemed fire ukentlige avganger mellom de to hovedstedene.

- Vi er veldig glade for at Iberia utvider rutetilbudet sitt, med hyppigere avganger og en helårsrute knyttes Oslo og Madrid tettere sammen. Den nye ruteplanen forbedrer også forbindelsen til Iberias nettverk i Spania og videre til Latin-Amerika, sier Jasper Spruit, direktør for trafikkutvikling i Avinor.

Utfordrer Norwegian mellom Norge og Spania

En enklere reise
Passasjerer til og fra Oslo får den beste forbindelsen fra Madrid til andre byer i Spania, som Almeria, Granada, Jerez de la Frontera, Pamplona, Valencia og Vigo, og til latinamerikanske byer som Buenos Aires, Montevideo, Lima, Santiago de Chile, São Paulo og Mexico City. Kundene kan kombinere flyruter fra Iberia og British Airways på samme billett for reiser til og fra Norge.

Vær rask, Madridbillettene får du nå til under 600,- én vei

 - Med utvidelsen av tilbudet mellom Oslo og Madrid blir vi et alternativ for alle de norske passasjerene som ønsker å reise til Spania eller videre til Latin-Amerika. Samtidig får mange passasjerer en raskere og enklere reisevei til Norge, enten i jobbsammenheng eller på sin ferietur, sier Celia Muñoz, salgsdirektør for EMEA, Asia og USA i Iberia.

Iberia vil benytte seg av en Airbus A320 med plass til mellom 141 og 200 passasjerer i to kabinklasser; business og økonomi.

Rutetabellen blir slik:

OSLO - MADRID
Avg. OsloAnk. MadridUkedag
     13:05      16:45søn
     15:15      18:55man, tir, lør
Avg. MadridAnk. Oslo
     08:45      12:20søn
     10:55      14:30mam, tir, lør

Fakta
  • Iberia er det ledende flyselskapet på ruter mellom Europa og Latin-Amerika og flyr til 135 destinasjoner i 47 land i Europa, Amerika, Afrika, Midtøsten og Asia.
  • Sammen med datterselskap og franchisepartner drifter Iberia 600 flygninger hver dag med en flåte på om lag 140 fly.
  • Det tilbys enkel og behagelig forbindelse på knutepunktet T4 på Madrid-Barajas-flyplassen.
  • I 2016 og 2017 var Iberia verdens mest punktlige flyselskap*
  • Flyselskapet er med i den oneworld-alliansen som drifter om lag 14 000 daglige flygninger til mer enn 1000 destinasjoner i mer enn 150 land.
*Kilde: FlightGlobal Incorporating FlightStatsfacebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart