-->

31. oktober 2019

By på oppgradering i sanntid hos TAP

Nå kan du være med på budrunder om oppgradering oppgradering til Business-Class

TAP Air Portugal lanserer nå muligheten til å oppgradere flybilletten fram til 60 minutter før avgang. Det skjer på en live-auksjon som foregår på flyselskapets egen app og i samarbeid med det amerikanske programvareselskapet SeatBoost. Vinner du budrunden blir du oppgradert til Business-Class der og da.
annonseFlyselskapets kunder kan nå by på en oppgradering inntil én time før en flytur ved å bli med på en sanntid, live-auksjon på TAPs egen app i samarbeid med SeatBoost.

SeatBoost-auksjoner er tilgjengelige for alle flyreiser med Business-Class og er avhengig av tilgjengelige seter på den aktuelle flighten. Deltakerne kan følge auksjonen sin via live-topplisten i SeatBoost-appen. Du ser også budene til dine konkurrenter. Vinner du budet blir du belastet der og dag, og du får automatisk et nytt boardingkort.

Fly fra Oslo til Lisboa for under 500,- én vei

TAP er det første europeiske flyselskapet som bruker dette banebrytende produktet, og dermed effektiviserer og forbedrer oppgraderings- og flyopplevelsen for kundene. I tillegg til denne nye funksjonen, tillater TAP også kjøp av oppgraderinger 24 timer før flyturen gjennom kontaktsenter og online opptil 72 timer før flyreisen, opplyser selskapet.

TAP Air Portugal flyr daglig, hele året, fra Oslo lufthavn til Lisboa. Der har selskapet et stort rutenettverk videre, blant annet til Latin Amerika, spesielt til Brasil er tilbudet godt, bare fra Lisboa har de 10 ruter til dette kjempelandet.

Appen til TAP finner du i App Store og Google Play, mer informasjon på selskapets nettsider flytap. com.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart