-->

1. november 2019

Emirates og Flydubai fortsetter strategisk samarbeid

Emirates og flydubai går inn i sitt tredje år med strategisk partnerskap (Emirates)

Over 5,27 millioner passasjerer har dratt nytte av forbindelsene i Emirates' og flydubai sitt nettverk siden begge de Dubai-baserte flyselskapene innledet et partnerskap i oktober 2017.
annonse– Det strategiske partnerskapet mellom Emirates og flydubai har vært en suksess, og skapt fordeler for reisende, begge flyselskapene og for Dubai. Fremover vil både Emirates og flydubai fortsette å utvikle partnerskapet for å levere enda bedre kundereiser og øke verdien for reisende og alle interessenter, sa HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreleder og administrerende direktør i Emirates Group, og styreleder i flydubai under markeringen av milepælen tidligere denne uken.

I dag kan Emirates-passasjerer reise sømløst til 94 destinasjoner i flydubai-nettverket via Dubai International Airport (DBX), og flydubai-passasjerer har tilgang til 143 Emirates-destinasjoner. Globalt er favorittdestinasjonene i flydubai-nettverket blant Emirates' passasjerer Beograd, Bucuresti, Catania, Katmandu, Kiev, Kilimanjaro, Krakow, Salalah, Tbilisi og Zanzibar.

Norgesfavorittene
Fra Norge er de største reisemålene med flydubai Zanzibar, Dar es Salaam, Kilimanjaro og Hargeisa, Somalia.
Fra Oslo lufthavn flyr Emirates én daglig rotasjon hele året.

Det strategiske partnerskapet mellom Emirates og flydubai er mer enn et samarbeid om ruter. Det inkluderer flere initiativer, blant annet koordinering av ruter for å kunne tilby kundene enda mer konkurransedyktige priser, nettverksplanlegging og flyplassdrift for at passasjerer skal kunne reise sømløst med begge flyselskapene, i tillegg til sammenslåingen av selskapenes lojalitetsprogrammer for å øke opptjenings- og innløsningsmulighetene for passasjerer.

Effektivitet i både nettverk og tid
Partnerskapet har gjort det mulig for begge flyselskapene å optimalisere nettverk og utnyttelsen av flåten, og gjør at selskapene kan tilby reiser året rundt, også dit turisttrafikken varierer med årstidene. Samtidig åpnes muligheter for begge flyselskapene å betjene nye markeder. For passasjerer som skal reise videre fra Dubai er transittiden kun 90 minutter.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart