-->

2. januar 2020

Over 14 000 kunder har klimakompensert sin Norwegianreise

Over 14 000 kunder har klimakompensert sin Norwegianreise (Norwegian)

På under en måned har over 14 000 Norwegian-kunder valgt å kompensere for karbonavtrykket sitt. Dette betyr at 500 000 kroner går rett til nøye utvalgte klimaprosjekter i Laos, Vietnam og Thailand.
annonse


Det er fantastisk at så mange kunder ønsker å bidra mot en mer bærekraftig luftfart ved først å velge et flyselskap med lavere utslipp og dernest støtte klimaprosjekter i Asia, sier Norwegians bærekraftsjef Anders Fagernæs.

Tidligere denne måneden inngikk Norwegian og klimaselskapet Choose et samarbeid for at flyselskapets kunder enkelt kan kompensere for sitt karbonavtrykk.
Initiativet, som har blitt godt mottatt av FNs klimasekreteriat, har også vist seg å være populært blant Norwegians reisende; I løpet av en knapp måned har 14 000 kunder valgt å kompensere for karbonutslippet fra flyvningen sin.

FN-godkjente klimaprosjekt
Ved å tilby klimakompensasjon som et integrert og enkelt alternativ når man bestiller flybilletten, setter Norwegian en pris på passasjerenes faktiske karbonutslipp. Etter å ha valgt en flyvning, blir kunden først informert om sitt CO2-utslipp på den spesifikke ruten sammenlignet med bransjegjennomsnittet. Beregningen til CO2-kalkulatoren er basert på den offisielle metodikken til FNs International Civil Aviation Organisation (ICAO), the International Council of Clean Transportation (ICCT) og Norwegians egne, faktiske utslipp.

Her regner du ut CO-2 avtrykket for flyreisen

Norwegian er på god vei mot en mer bærekraftig luftfart
Norwegian ble kåret til verdens mest drivstoffeffektive flyselskap på transatlantiske ruter i 2015 og 2018 av International Council on Clean Transportation (ICCT). Det viktigste et flyselskap kan gjøre for miljøet i dag er å investere i nye fly, slik Norwegian gjør. Den nye flyflåten har redusert klimautslippene per passasjer med 30 prosent siden 2008.

Flere fly- og miljørelaterte artikler

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart