-->

6. januar 2021

Blant verdens tryggeste flyselskap

Wizzair er blant de tryggeste lavprisselskapene i verden (Wizzair)

Wizz Air har nylig oppnådd den høyeste sikkerhetsrangeringen i en ny kåring. Selskapet er nok en gang rangert blant de ti tryggeste lavprisselskapene i verden.
annonseI kåringen, gjennomført av AirlineRatings.com, måles faktorer som tilsyn fra luftfartsmyndigheter, bransjeorganisasjoner, offentlig revisjon, antall ulykker og alvorlige hendelser, lønnsomhet, bransjeledende sikkerhetstiltak og flåtealder.

Med tildelingen av 7-stjernes sikkerhetsklassifisering fra AirlineRatings.com for andre året på rad, viser Wizz Air at det er en god sikkerhetskultur i selskapet. Dette understreker Wizz Airs holdning til at sikkerhet alltid skal være prioritert høyest.

Se hvordan du sjekker inn og reiser berøringsfritt

Wizz Airs flåte er blant de yngste i verden og består i av 137 fly av typen Airbus A320, A321, Airbus A320neo og A321neo. Alle med en gjennomsnittsalder like over fem år. Flyselskapet har også mer enn 250 nye Airbus 320neo i bestilling. Flytypen er kjent for å være det mest drivstoffeffektive enkeltgangsflyet i verden.

Denne prisen kommer samtidig som Wizz Air har innført en rekke ekstraordinære helse- og sikkerhetstiltak for å beskytte passasjerer og ansatte mot smitte. Blant annet er det installert HEPA-filtre i alle Wizz Airs fly. Filteret filtrerer ut 99,97 prosent av alle virus og bakterier i luften. I tillegg følger Wizz Air nye retningslinjer for avstand, sørger for et desinfisert miljø om bord og reduserer alle unødige mellommenneskelige interaksjoner. På den måten skal passasjerene føle seg trygge når de reiser med Wizz Air.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart