-->

10. april 2022

Flyr: Nye ruter i gang og sterk økning i passasjertallet

Flyr himmelhøyt: Mange nye ruter er i gang med Flyr, og en god trafikkvekst i mars

De siste dagene har fem nye Flyrruter fått luft under vingene, og selskapet hadde en økning på hele 68% i passasjertallet i mars sammenlignet med februar, den beste måneden siden oppstarten.Totalt hadde det ferske flyselskapet 84 100 gjester om bord i mars.

- Vi er fornøyde med å se en økning på 68 prosent i passasjertallet i mars fra februar, i en måned som var preget av negative effekter av krigen i Ukraina. Sommerprogrammet er tatt godt imot av kundene våre og vi oppnådde rekordsalg i måneden, drevet av en stor pågang av bestillinger av feriereiser, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Flyr mottok i mars sitt andre fabrikknye 737-8 og har nå en flåte på 8 fly. Ytterligere fire fabrikknye fly blir levert i løpet av de neste månedene. Sommerprogrammet er i salg og startet opp fra den siste uken i måneden. Flyr skal fly til totalt 37 destinasjoner fordelt på 46 ruter.

Denne uken fikk fem nye ruter luft under vingene - Hovedstedene Praha og Stockholm, skotske Edinburgh, danske Billund og Zadar i Kroatia er i gang. Disse er annonsert som sommerruter, forhåpentligvis får vi se noen av dem utover høsten og vinteren også.

For to uker siden startet sommertiden, da lettet også de første flyene til Barcelona, Berlin, Nice og Palma de Mallorca. I mai kommer ytterligere to nye ruter, i juni hele 10, og én rute starter opp i juli.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart