-->

21. desember 2022

Flyr slipper resten av sommerprogrammet

Starter nye sommerruter til London og Korfu 📷 Flyr

Flyrs ruteprogram for sommeren 2023 er nå klart. Det nye norske flyselskapet vil tilby 29 ruter gjennom sommeren til populære reisemål i inn- og utland. Den vakre greske øya Korfu og alltid attraktive London er nye denne sesongen.


I dag slipper Flyr billetter for sommeren 2023. Der er det ingen store overraskelser, heller de trygge favorittene som vender tilbake.

Mandag kunne selskapet fortelle at de øker kapasiteten og vender tilbake på flyruter i Norge, i dag onsdag lanserer de to nye ruter og og setter andre sommerdestinasjoner for salg.

Den første av de to nye rutene kjente vi til fra før, den går til London, med en daglig avgang, unntatt lørdager.

Så bekrefter selskapet satsingen på Hellas med å inntrodusere en ny rute fra Oslo til Korfu, med to ukentlige avganger, på tirsdager og lørdager.
I tillegg reåpner rutene til den greske hovedstaden Athen, samt til landets nest største by Thessaloniki.

Det satses sterkt på Spania kommende sommer, Flyr vil ha byene Alicante, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Malaga og Palma de Mallorca på rutekartet.

Se den oppdaterte listen over alle sommerrutene i 2023 

De franske favorittene Paris, Nice og Montpellier fortsetter, det samme gjør de italienske favorittene Pisa, Palermo på Sicilia og Alghero på Sardinia.

Flyr var forrige sommer de første med en direkterute til Porto i Portugal, en rute som fort ble veldig populær, og som også portugisere brukte. Til neste år fortsetter Flyr den populære ruten, og får konkurranse fra Norwegian som også vil teste dette markedet.

Kroatiske Dubrovnik vender tilbake, det samme med Zadar.

For deg som gjerne tar noen feriedager i en storby, blir det avganger til Berlin, Brussel, nylanserte London, Paris og Roma.

Dette er Flyrs Norgesruter neste sommer 

Disse forsvinner
Samtid med lansering og relansering er det klart at flere ruter som kom i fjor sommer, ikke blir å finne på rutekartet neste sommer.
Det er: Billund, Edinburgh, Faro, Ibiza, Napoli, Valencia, og Venezia.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart