-->

19. desember 2022

Øker innenrikstilbudet igjen

Øker tilbudet i Norge fra mars neste år 📷 Flyr

Flyr sommerprogram begynner så smått å ta form, først ute er innenrikstilbudet som styrkes mellom Oslo og flere norske byer, andre ruter har blitt offer for sparekniven.


Med det nye sommerprogrammet vil Flyr tilby enda flere avganger fra Oslo til Bergen og Trondheim. I tillegg kommer selskapet tilbake på Oslo-Tromsø og Oslo-Evenes med flere avganger i uken.

- Vi er glade for igjen å kunne tilby både privatreisende og forretningsreisende hyppige avganger fra Oslo til Bergen, Trondheim, Tromsø og Evenes fra slutten av mars 2023, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

- Mange trofaste gjester har savnet oss og etterspurt ruter til disse byene, og vi gleder oss til å ønske både lojale og nye gjester velkommen om bord, sier Ramdahl.

I dag flyr Flyr fra Oslo til Bergen og Oslo - Trondheim med en weekendrute på fredager og søndager, fra slutten av mars er de igjen oppe på daglige avganger unntatt på lørdager.

Fra Oslo til Tromsø er selskapet med avganger fra mars og ut oktober neste år, det blir tre til fire ukentlig avganger i sommersesongen.

Ruten mellom Oslo og Harstad/ Narvik Evenes får neste sommer 4 - 6 ukentlige rundturer.

Forsvinner
Når det gjelder Bodø, som har vært med fra starten, står den ikke på rutekartet etter nyttår. Kristiansund som startet opp denne høsten er allerede avviklet. Stavanger kommer heller ikke tilbake på rutekartet, den fikk en levetid på et drøyt år.

Europa
Det er også ventet at sommerprogrammet med ruter til Europa og Middelhavet snart slippes. Vi vet at London Gatwick og Rhodos i Hellas er klare, visstnok også en rute fra Trondheim til Barcelona.

Det er forventet at Thessaloniki også står på rutekartet neste sommer, Athen kommer i slutten av april, og dette er en bevisst strategi fra Flyr, med flere populære ruter til Hellas.


Oppdatert 20.12.2022 kl. 08:24

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart