-->

2. september 2023

Avinor velger Mer som sin ladepartner

Skal ha på plass nye ladeløsninger på 42 flyplasser 📷 Avinor

Mer er vinneren av tilbudskonkurransen om å etablere ladeinfrastruktur på 42 av lufthavnene til Avinor. Kontrakten som signeres i disse dager, strekker seg over 12 år og har en estimert samlet verdi på nærmere 1,3 milliarder kroner.


For å sikre et høyt kvalitets- og servicenivå, samt konkurransedyktighet på tjenestene som tilbys på lufthavnene, arrangerte Avinor en tilbudskonkurranse om etablering av ladeløsninger for personbiler ved 42 lufthavner. Det har vært stor interesse for kontrakten. Til slutt overbeviste Mer med et gjennomtenkt og sterkt ladekonsept.

– Det å utvide og forbedre ladetilbudet på hele 42 lufthavner er en viktig milepæl for Avinor. Vi har både reisende og partnere som har etterspurt dette, og nå kan vi sammen med vår nye ladepartner Mer, endelig tilby det, forteller Amy Løken-Erichsen, kommersiell leder landside, Avinor.

– Overgangen til ren energi og miljøvennlig transport er avgjørende for en bærekraftig fremtid. Ved å kombinere kompetansen og ressursene våre, setter vi en ny standard for elektrisk transport i Norge, sier Nicholai S. Jørgensen, daglig leder, Mer Norge.

Avinor sin rolle er å tilrettelegge for markedet. Med en betydelig vekst av antall elbiler på norske veier og flyplasser, vil Avinor være med på å akselerere denne utviklingen ytterligere.

– Mer overbeviste oss om at de var rette partner til å være med på denne reisen gjennom sine kundevennlige løsninger, samt evne til å tenke løsningsorientert og fremtidsrettet, sier Løken-Erichsen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart