-->

7. desember 2023

48.000 fløy med Norse i november

Norse fraktet flere tonn utstyr til Sydpolen i november 📷 Norse

I november fløy Norse Atlantic Airways 48.839 passasjerer, fordelt på 242 flyvninger. Fyllingsgraden var på 61 prosent, det betyr at fire av ti seter var tomme.
annonse


I løpet av november fløy Norse Atlantic Airways 48 839 passasjerer fordelt på 242 flyvninger, med 84 prosent av flyvningene som ankom innen 15 minutter etter planlagt ankomsttid, og 100 prosent av de planlagte flyvningene ble gjennomført.

Nedgangen i antall passasjerer er på over 50% sammenlignet med oktober, men så er også november, generelt, den svakeste måneden i flybransjen.

Bjorn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways, sier at:

- November representerer overgangen til vår vintersesong da vi reduserte antall opererte flyvninger i tråd med etterspørselen og fokuserte på charter- og ACMI-muligheter.

Larsen sier han er spesielt stolt av at Norse Atlantic ble leid av Aircontact på vegne av Norsk Polarinstitutt for å operere en flyvning til Antarktis, for å transportere forskere og utstyr til denne avsidesliggende og utfordrende delen av verden.

Denne historiske flyvningen, som ble rapportert av medier fra hele verden, representerte en milepæl for Norse Atlantic da de landet den første Boeing 787 Dreamliner i Antarktis.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart