-->

6. desember 2023

Fløy 1.3 millioner passasjerer i november

Nær 100% av oppsatte Norwegianflyvninger tok av i november 📷 Norwegian

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer og hadde en fyllingsgrad på 82,3 prosent i november. Selskapet hadde 66 fly i drift, og 99,9 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var med 86,8 prosent fortsatt høy i november.


Norwegian er særlig fornøyd med den høye fyllingsgraden på 82,3 prosent, tre prosentpoeng høyere enn i november i fjor. De er også helt i toppskiktet på regularitet, og i november gjennomførte de så godt som alle 10.000 planlagte flyvninger.

Fortsatt sterk etterspørsel og godt mottatt sommerruteprogram Norwegian lanserte nylig sommerrutene for 2024, deriblant førti ruter til nye destinasjoner. Sommerprogrammet har blitt godt tatt imot av reisende i Norden.

– Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren. Vi er særlig fornøyde med den høye fyllingsgraden på 82,3 prosent, tre prosentpoeng høyere enn i november i fjor. I tillegg er vi helt i toppskiktet på regularitet, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I tråd med forventingene blir reiseperioden rundt jul og nyttår travel. Samtidig er Norwegian godt forberedt på den roligere vintersesongen. I tillegg til kapasitetsjustering er flyselskapet godt sikret for endringer i drivstoffprisen og til et attraktivt prisnivå.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart