-->

28. februar 2010

Businesslounge for Ryanairpassasjerer

Neida, vi er ikke en måned for tidlig ute med aprilspøken, nylig åpnet en egen businesslounge på London Stansted Airport for reisende med Ryanair. Den kan du benytte neste gang du skal fly med lavprisselskapet hjem til Rygge eller Torp.Lavprisselskapet Ryanairs passasjerer på London Stansted flyplass har nå fått sin egen businesslounge.

Den flunkende nye loungen, hvor hvem som helst kan kjøpe seg adgang, byr på de samme fasilitetene som loungene til mange av de store nettverkselskapene: mat, drikke, tv, aviser, internett og - ikke minst - et behagelig sted å oppholde seg på når man venter på flyavgangen.

- På grunn av loungens plassering blir den først og fremst for Ryanairs passasjerer, sier kommunikasjonssjef Jonathan Richards i No 1 Traveller LTD, som driver loungen.
Den nye loungen er plassert midt i mot gate 49 i satelitt 3, der de fleste av Ryanairs internasjonale flighter går i fra, dette gjelder også for Ryanairs avganger til Rygge, Torp og Haugesund. Man kommer seg til satellitt 3 med det førerløse interntoget.

Adgangen til loungen koster 17.50 britiske pund, eller rett i underkant av 160 norske kroner. (Aftenposten)

Les også:

Illustrasjonsfoto

annonse


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart