-->

10. desember 2015

Slik blir shoppingen på Oslo Lufthavn i 2017


Thune Jewelry & Watches på Gardermoen anno 2017 (Reactor Retail)
April 2017 åpner nye Oslo Lufthavn, men allerede nå kan vi fortelle hva som blir det nye shoppingtilbudet.

Inn kommer blant annet et vesentlig bedret utvalg av sportstøy, en delikatesse-forretning, et apotek og flere fashionkonsept som vil føre mange av verdens mest populære merker.Totalt vil ti operatører ha ansvaret for 21 butikker, en økning fra dagens 12. Administrerende direktør i Oslo Lufthavn AS, Øyvind Hasaas, er godt fornøyd med resultatet av en lang og grundig anbudsprosess:
annonse- Disse leverte de beste anbudene og vi er trygge på at de mange tusen reisende hos oss kommer til å bli fornøyde, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

En ny Æra på Oslo Lufthavn
Han kan blant annet presentere ARGs (Airport Retail Group) nye fashionkonspet Æra, som totalt vil få fem butikker. To av butikkene er for kvinner, to for menn, mens Æra Active blir en sportsbutikk som selger ledende og kjente sportsmerkeklær.

- Vi har vektlagt et bredt og variert shoppingtilbud som skal passe alle målgrupper. Helheten på Oslo Lufthavn har vært viktig for oss og vi er stolte av hva vi skal tilby når vi åpner dørene i 2017, sier Hasaas.

Slik blir kiosk- og serveringstilbudet på Gardermoen

Norsk delikatesse og apotek
Ved siden av Æra kommer også delikatessebutikken «Fish&Berries» fra SSP (Select Service Partner), hvor man kan få kjøpt norskprodusert mat som ost, meieriprodukter, syltetøy, gravlaks, spekemat og mye annet godt.

Apotek1 kommer inn med et eget apotek i ankomsthallen og hos Rolling Luggage vil du kunne kjøpe det siste innen reiseeffekter. TRNs (Travel Retail Norway) Travel Value Fashion-butikk videreføres, og ytterligere en butikk etableres i den nye piren. Tanum blir ny bokhandel fra og med 1. januar 2017 og Thune jewelry & watches blir leverandør av smykker og ur.

- Vi vet at det har vært etterspørsel etter et apotek hos oss, og vi er glade for at vi nå får dette på plass. Vi tror styrken vår ligger i miksen av alle butikkene som kommer, og sammen med en vesentlig styrking av serverings- og kiosktilbudet, er vi overbevist om at de reisende blir enda mer fornøyd.

I tillegg kommer Ting inn med egen interiør- og gavebutikk, mens Way Nor skal drive suvenirbutikkene. Hvem som blir leverandøren av elektronikk blir ikke klart for tidligst første kvartal 2016.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart