-->

26. mai 2021

Nye Norwegian er klar

Norwegian er ute av rekonstruksjonsprosessen både i Norge og Irland (Norwegian)

I dag markerte Norwegian at selskapet har gjennomført rekonstruksjonsprosessene som ble påbegynt i november 2020, og at selskapet nå kan se fremover. Norwegian har etter dette en betydelig styrket økonomi, en tilpasset flyflåte og en forenklet og slagkraftig organisasjon.
annonse


–Dette er en gledenes dag, og den markerer en ny begynnelse for Norwegian. Et norsk flyselskap med lang historie, mange arbeidsplasser, og som har en stor verdi for landet og reiselivet er reddet, sier Jacob Schram, konsernsjef i Norwegian.


Pandemien har utløst en krise uten sidestykke for Norwegian og flyindustrien generelt. Etter et halvår med krevende rekonstruksjonsprosesser i både Irland og Norge, kan Norwegian nå slå fast at prosessene er fullført og at resultatet er vellykket. Det er et konkurransekraftig og finansielt robust Norwegian som går fremtiden i møte.

Wizz Air trapper opp i Norge 

Pandemien vil fortsette å prege luftfarten i en tid fremover, og i perioden som kommer vil en høy grad av fleksibilitet og kontinuerlige tilpasninger fortsatt være viktig. Myndigheters planer for gradvis gjenåpning av samfunnet gir positive signaler, og Norwegian vil i sommer åpne for flere avganger og flere destinasjoner både i Norge og i utlandet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart