-->

29. mars 2023

Påskeutfart: Forventer 86.000 reisende fra Oslo nå til fredag

Tusenvis drar på påskeferie til fredag 📷 Avinor

Påskeutfarten 2023 topper seg fredag 31. mars, når titusenvis av reisende skal på påskeferie innenlands og utenlands. Oslo lufthavn, forventer rundt 86.000 passasjerer gjennom flyplassen denne fredagen alene.
annonse


– Avinor gjør alt vi kan for at ferien skal bli bra allerede fra du kommer til flyplassene våre, men det er også mange ting du selv kan gjøre for å få en enda enklere tur, sier Stine Ramstad Westby, Avinors konserndirektør for Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger lufthavn.

Hun trekker særlig frem innsjekking og sikkerhetskontroll:

– Det å bruke digitale løsninger, som boardingkort på mobilen, sparer deg for tid, du kan sjekke inn hjemmefra og unngå mulig kø foran manuelle skranker. Printer du ut egne bagasjelapper og leverer selv på bagasjebåndene, går det enda raskere.

– I sikkerhetskontrollen er det viktig å huske å ha flytende væske i en gjennomsiktig pose – totalt er det lov med beholdere på maks 100ml i en 1 liters pose – og å ta ut PC/nettbrett. Det kan også være lurt å putte små gjenstander som mobiltelefon, nøkler eller ørepropper i jakkelommer eller sekk, så slipper du å glemme det igjen i brettet. Det siste ser vi en god del av, avslutter hun.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage